Курсант групи 14-02 факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Харківського національного університету внутрішніх справ Валерія Леочко отримала Диплом ІІІ ступеня у підсумковій науково-практичній конференції II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із юридичних наук у 2014/2015 н.р., яка відбулася у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Тема наукової роботи Валерії Леочко – «Інститут Президента України: вітчизняні витоки і сучасність», науковий керівник – доцент Юлія Загуменна

Захід проводився на виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2014/2015 н.р.» та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук.

У ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук взяли участь 213 студентських робіт з 59 вищих навчальних закладів країни. За результатами зовнішнього рецензування рекомендовано до захисту 122 роботи. Слід зазначити, що автор наукової роботи, який не брав участі у підсумковій науково-практичній конференції, не міг стати претендентом на нагородження. Отже, у захисті своїх робіт взяли участь 93 студенти з 41 вузу.

ВЗГ ХНУВС