У рамках проведення вступної кампанії 2018 року представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у профорієнтаційних заходах у Миколаївській області.

Представники Головного управління Національної поліції в Миколаївській області організували зустріч випускників шкіл та ліцеїв міста Миколаїв та Миколаївської області із представниками вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських. Університет у цьому заході представляли заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Павло Макаренко та курсанти університету.

Павло Валентинович презентував фільм про університет, розповів про особливості проведення вступної кампанії у 2018 році, звернув увагу на спеціальності та спеціалізації, за якими готують фахівців у ХНУВС.

Майбутнім вступникам були надані інформаційні матеріали про університет, контактні дані приймальної комісії, підготовчого відділення та URL-адресу серверу дистанційної освіти ХНУВС.

Також заступник декана з навчально-методичної роботи зустрівся з начальником Управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області полковником поліції Олексієм Попковим та з працівниками сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських – старшим інспектором старшим лейтенантом поліції Валерієм Бондаревим, інспектором молодшим лейтенантом поліції Євгенією Бобошко та інспектором лейтенантом поліції Анастасією Дібровою. Під час зустрічі він звернув увагу на спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті. Особливу увагу Павло Валентинович приділив можливості вступу на навчання для отримання ступенів вищої освіти «бакалавр» та «магістр» за спеціальністю «Кібербезпека», набір за якою, серед вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, триває тільки у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

На зустрічі з батьками майбутніх вступників він відповів на запитання, що стосуються особливостей проведення вступної кампанії у 2018 році у вишу, про умови навчання та проживання, переваги університету серед інших навчальних закладів.

 

 ВЗГ ХНУВС