Завідувач кафедри економіки та фінансів факультету № 6, кандидат економічних наук, доцент Оксана Маковоз та доцент кафедри загальноправових дисциплін, кандидат юридичних наук Юрій Коломієць провели зустріч зі студентами Красноградського агротехнічного коледжу ім. Ф. Я. Тимошенка.

У заході також взяли участь директор Валентин Кіяшко, завідувач відділенням «Економіки, підприємництва та менеджменту» Галина Заєць та викладачі. З боку студентської спільноти активними учасниками зустрічі виступили студенти, які навчаються за спеціальностями «Облік та оподаткування» та «Електроенергетика та електромеханіка».

Присутнім продемонстрували фільм про Харківський національний університет внутрішніх справ, після закінчення якого юнаки та дівчата взяли участь у вікторині про навчальний заклад, на згадку про яку абітурієнти отримали подарунки.

Також представники вишу розповіли молоді про славетні традиції університету, авторитетність та значущість його діяльності як в Україні, так і за її кордонами, про бази практики та перспективи працевлаштування за майбутніми спеціальностями.

Бібліотека Красноградського агротехнічного коледжу ім. Ф. Я. Тимошенка поповнилася навчальним посібником «Економіка підприємства», розробленим науковцями Харківського національного університету внутрішніх справ («Економіка підприємства» Навчальний посібник/ О. М. Бандурка, Є. В. Ковальов, М. А. Садиков, О. С. Маковоз; за заг. ред. О. М. Бандурки. – Х.: ХНУВС. – 2017. – 201 с.).

 

ВЗГ ХНУВС