Курсант 3 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ  Олена Задніпровська взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право». Науковий керівник – доцент кафедри кримінального права і кримінології кандидат юридичних наук Ксенія Юртаєва.

ІІ етап конкурсу проходив у формі підсумкової науково-практичної конференції в Університеті державної фіскальної служби України у м. Ірпінь Київської області. У заході взяли участь близько 30 учасників та їх наукових керівників з 19 вищих навчальних закладів України.

Олена Задніпровська виступила з доповіддю на тему «Кримінально-правова протидія залученню неповнолітніх до участі в збройних конфліктах» та відповіла на запитання учасників конференції та конкурсної комісії. Вона захистила положення своєї наукової роботи та була відзначена сертифікатом учасника Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право». Тези доповіді увійшли до збірника наукових робіт, надрукованих за результатами роботи конференції.

ВЗГ ХНУВС