У Харківському національному університеті внутрішніх справ проходить ХIX студентська науково-практична конференція іноземними мовами «Роль поліції у боротьбі з корупцією (зарубіжний досвід)». Учасниками конференції стали курсанти, студенти, слухачі магістратури університету та інших вищих навчальних закладів МВС України.

Пленарне засідання конференції відкрили ректор університету заслужений юрист України, доктор юридичних наук, доцент, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та перший проректор навчального закладу кандидат педагогічних наук, доцент, підполковник поліції Дмитро Швець. Звертаючись до учасників конференції, ректор відзначив важливість знання іноземної мови для сучасної молодої людини, що надає їй нові можливості для професійного зростання, набуття досвіду, розширення світогляду, удосконалення та підвищення ефективності своєї роботи. Дмитро Швець відзначив важливість обраної для конференції теми боротьби з корупцією, побажав учасникам конференції творчого натхнення, плідної та ефективної роботи.

Після пленарного засідання учасники конференції продовжили роботу в секціях – англійської, німецької та французької мов.

ВЗГ ХНУВС