Представники Харківського національного університету внутрішніх справ разом із представниками органів влади Дергачівщини та освітянами провели для молоді свято обдарованості «З вірою в майбутнє», в рамках якого було проведено профорієнтаційну роботу серед учнівської молоді району.

У заході взяли участь стипендіати, переможці обласних предметних олімпіад, міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів, турнірів, фестивалів, виставок, змагань, а також педагогічні працівники, керівники закладів освіти, представники влади і громадськості, випускники Харківського національного університету внутрішніх справ попередніх років.

Учасників заходу, який проходив у Дергачівському Будинку культури, вітав духовий оркестр університету, курсантський підрозділ – ансамбль барабанщиць, створюючи атмосферу свята та гарного настрою. У фойє представники ХНУВС знайомили молодь з університетом,  розповідали про факультети, спеціальності, діяльність вишу, яка наочно була представлена на стендах навчального закладу, роздавали інформаційні листівки юнакам і дівчатам, демонстрували відеофільм про діяльність вищого навчального закладу. Також усі бажаючі могли ознайомитися з творчими роботами та досягненнями педагогічних колективів району, представленими на виставці у Будинку культури.

Зі словами вітання до присутніх звернулися ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, Заслужений юрист України, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, ректор університету (1992–2003; 2010–2012 рр.), член Національної академії правових наук України, Заслужений юрист України, народний депутат України, який чотири рази поспіль обирався громадою Дергачівщини до Верховної Ради України Олександр Бандурка, а також голова Дергачівської районної державної адміністрації Костянтин Жидков, голова Дергачівської районної ради Геннадій Лазарєв, начальник управління освіти, культури і туризму Дергачівської районної державної адміністрації Наталія Давидова та ін.

Між Харківським національним університетом внутрішніх справ та Дергачівською районною державною адміністрацією було підписано договір про співпрацю.

Під час заходу відбулося нагородження переможців та призерів олімпіад, Малої академії наук, учителів, визнаних найкращими у своїй професії та відзначених Почесними званнями «Учитель року», «Вихователь року». Усі вони були нагороджені дипломами, грамотами, призами, грошовими винагородами.

Завершився захід концертною програмою, підготовленою учасниками художньої самодіяльності університету під керівництвом начальника відділу соціально-гуманітарної роботи Наталії Машніцької.

ВЗГ ХНУВС