Із нагоди Всесвітнього дня творчості та інновацій факультет № 1 організував та провів виставку творчих робіт курсантів і працівників факультету. У виставці взяли участь 36 курсантів та 4 співробітники.

Представлені вироби були різноплановими та високопрофесійними: написані маслом картини, м’які іграшки, прикраси, екібани, панно, квіти з гофрированого паперу, вишиті нитками та бісером  ікони, картини, рушники. Під час виставки діяли майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок та квітів з цукерками, з вишивки бісером та виготовлення оберегів-мішечків добробуту.

Глядачі проголосували за роботи, які сподобались найбільше. За результатами глядацького голосування перше місце отримала курсант першого курсу Валерія Вялова, яка зробила ляльку-поліцейського. Друге місце розділили доцент кафедри криміналістики та судової експертології підполковник поліції Тетяна Матюшкова за роботи, вишиті бісером і хрестиком, та курсант четвертого курсу Валерія Кайдан – за картини, написані маслом. Бронзові лайки отримали курсанти першого курсу Тетяна Усенко за вишиті бісером картини, Катерина Олексюк – вишитий бісером рушник і сукню та курсант другого курсу Аліна Тельна – ляльки-мотанки.

Усі учасники виставки отримали дипломи.

 

ВЗГ ХНУВС