До уваги вступників до магістратури за спеціальностями 081 «Право» та 053 «Психологія»:

- з 14 травня по 5 червня 2018 року – у приміщенні приймальної комісії університету проводитиметься прийом документів, реєстрація для проходження ЄФВВ та єдиного вступного іспиту з іноземної мови;

- з 14 по 24 травня 2018 року – прийом документів від вступників, які вступають на основі ступенів бакалавра, магістра або рівня спеціаліста, здобутого за іншою спеціальністю, для участі у додатковому вступному випробуванні;

- 25 травня 2018 року – проводитиметься додаткове вступне випробування для вступників, які вступають на основі ступенів бакалавра, магістра або рівня спеціаліста, здобутого за іншою спеціальністю. (Звертаємо увагу, що така категорія вступників реєструватиметься для проходження ЄФВВ та єдиного вступного іспиту з іноземної мови лише за умови успішного проходження додаткового вступного випробування).

- з 14 травня по 5 червня 2018 року – вступник реєструє свій електронний кабінет вступника на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua для подачі заяви на вступ в електронній формі.

Увага!

Особи, які своєчасно не зареєструються для складання іспитів або не зареєструють електронний кабінет вступника, не зможуть вступати на магістратуру за спеціальністю 081 «Право» у 2018 році.

Кожному вступнику при реєстрації буде видано екзаменаційний листок. Для кожного вступника, який отримав екзаменаційний листок, на веб-сайті Українського центру створюється інформаційна сторінка «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому. Інформація про пункт тестування, в якому вступник проходитиме ЄФВВ та єдиний вступний іспит з іноземної мови, зазначається в запрошенні - перепустці, яка розміщується на інформаційній сторінці «Кабінет вступника», створеній на веб-сайті Українського центру, не пізніше ніж за три тижні до дня проведення випробувань.

- 11 липня 2018 року – проходитиме єдиний вступний іспит з іноземної мови;

- 13 липня 2018 року – проходитиме єдине фахове вступне випробування.

Звертаємо увагу, що допуск вступників до пункту тестування розпочинається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку вступних випробувань. Вступник для допуску до пункту тестування має пред’явити екзаменаційний листок, документ, що посвідчує особу (серія та номер якого вказані в екзаменаційному листку) та запрошення - перепустку.

- з 2 по 26 липня 2018 року - вступники для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Право» подають заяву на вступ в електронній формі за допомогою створеного електронного кабінету вступника. (Звертаємо увагу, що особи, які своєчасно не подадуть електронну заяву на вступ через електронний кабінет вступника, не зможуть вступати на магістратуру за спеціальністю 081 «Право» у 2018 році.)

Вступники для здобуття ступеня магістра за «Психологія» повинні особисто подати документи для вступу до Приймальної комісії.

- 28 липня 2018 року – проходитиме фахове вступне випробування у академії лише для вступників за спеціальністю «Психологія».

Офіційне оголошення результатів ЄФВВ та єдиного вступного іспиту з іноземної мови здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках вступників «Кабінет вступника» не пізніше 14 календарних днів із дня їх проведення. Результати вступних випробувань у вигляді рейтингових – 200 балів зазначаються в екзаменаційній картці, що є додатком до екзаменаційного листка. Вступники відразу після отримання результатів ЄФВВ та єдиного вступного іспиту з іноземної мови повинні роздрукувати та надати їх до Приймальної комісії університету, за якими буде проведено конкурсний відбір та зарахування на навчання.

Для реєстрації вступник при собі повинен мати наступні документи та їх копії:

- документ, що посвідчує особу та громадянство;

- облікову картку платника податків (ідентифікаційний номер) (за наявності);

- документ державного зразка про раніше здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень),на основі якого здійснюється вступ, та додаток до нього, або довідку про навчання на випускному курсі;

- шість кольорових фотокарток розміром 3х4 см;

Увага!

Інформацію про іноземну мову, з якої особа бажає складати єдиний вступний іспит (англійська мова, або німецька мова, або французька мова, або іспанська мова), а також населений пункт, у якому вступник бажає скласти ЄФВВ та єдиний вступний іспит(може проводитися в обласних центрах (крім міст Донецьк та Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ, Маріуполь Донецької області, місті Сєверодонецьк Луганської області) вступник надає під час реєстрації.