Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у заході «Вища школа Харківщини сільському абітурієнту», який проходив у Сахновщинському районі. Університет представляли: проректор університету, полковник міліції Анатолій Клочко,  начальник кафедри загальноправових дисциплін факультету права та масових комунікацій Юрій Холод, завідувач підготовчого відділення Євген Руднєв, методист навчально-методичного відділення факультету права та масових комунікацій Віталій Ткаченко, т.в.о. заступника начальника з навчально-методичної роботи інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Володимир Стреляний, курсанти 2-го курсу цього ж інституту.

У заході взяли участь учні старших класів Сахновщинського, Зачепилівського, Красноградського та Кегичівського районів. Понад 400 майбутнім абітурієнтам продемонстрували відеофільм про університет, роздали буклети, номери університетської газети «Служимо Закону» та іншу рекламно-іміджеву продукцію.

Під час виступу проректор університету Анатолій Клочко  познайомив присутніх учнів, їх батьків та вчителів зі структурою навчального закладу, факультетами та спеціальностями, за якими готують майбутніх фахівців, розповів про навчально-методичну та матеріально-технічну базу університету, про організацію дозвілля курсантів і студентів тощо.

 

ВЗГ ХНУВС