До 20-річчя Харківського національного університету внутрішніх справ вийшов друком підручник «Господарське право України» у двох частинах, підготовлений колективом авторів: завідувачем кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету права та масових комунікацій, доктором юридичних наук, професором Ольгою Гетманець, доцентом кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету права та масових комунікацій, кандидатом юридичних наук, доцентом Олексієм Шуміло, доцентом кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету права та масових комунікацій, кандидатом юридичних наук, доцентом Юрієм Жорнокуєм та ін.

Підручник розроблений відповідно до програми навчальної дисципліни «Господарське право» і містить найважливіші положення господарського права. На підставі аналізу правової доктрини, чинного законодавства і практики його застосування розглянуто правові аспекти господарської діяльності і теорії господарського права.

Видання рекомендоване для студентів вищих навчальних закладів ІІІ, ІV рівнів акредитації, котрі навчаються за спеціальністю «Правознавство», викладачів, аспірантів і практичних працівників.

ВЗГ ХНУВС