У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького було проведено ІХ Всеукраїнський студентсько-курсантський конкурс наукових праць за темою «Проблеми у сфері забезпечення національної безпеки України очима майбутніх правоохоронців».

За результатами конкурсу Диплом ІІI ступеня отримав курсант факультету № 2 Владислав Петров (тема роботи «Державна політика у сфері протидії тероризму: міжнародний досвід і його актуальність для України»). Роботу підготовлено під керівництвом провідного наукового співробітника відділу організації наукової роботи, кандидата юридичних наук Володимира Чумака.

Метою конкурсу є стимулювання курсантів та студентів військових закладів вищої освіти та закладів зі специфічними умовами навчання України до наукових досліджень щодо проблемних питань у сфері забезпечення національної безпеки України.

У заході взяло участь 13 військових закладів вищої освіти та закладів зі специфічними умовами навчання, з яких надійшло 37 наукових праць за військовою, військово-технічною, юридичною та гуманітарною тематикою, а також навчальні відеофільми та раціоналізаторські пропозиції.

 

ВЗГ ХНУВС