У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулась зустріч випускників 2008 року навчально-наукового інституту психології, менеджменту, соціальних та інформаційних технологій, який на теперішній час має назву факультет № 4 (кіберполіції).

До університету завітали колишні курсанти, які навчалися з 2003 по 2008 роки за спеціальностями: правознавство; інформаційні управляючі системи та технології; захист інформації з обмеженим доступом та автоматизація її обробки; соціологія; психологія.

З випускниками зустрілись ректор університету доктор юридичних наук, Заслужений юрист України, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець, проректор університету Анатолій Клочко. Вони розповіли про сьогоднішній університет, його здобутки, сучасну структуру, спеціальності, за якими здійснюється підготовка у виші.

Для випускників було організовано екскурсію територією навчального закладу. Вони оглянули їдальні, гуртожиток, спеціалізовані навчально-тренувальні полігони, гімнастичний майданчик, легкоатлетичну бігову доріжку, тактичне містечко та штурмову смугу перешкод, літні спортивні майданчики з мініфутболу та баскетболу, навчальний відділ поліції, храм та музей університету, прес-центр спортивної команди «Універ-Динамо».

 

ВЗГ ХНУВС