З 29 травня по 2 червня у м. Харкові проходить IX Всеукраїнська спартакіада з військово-прикладних видів спорту серед військових (військово-морських) ліцеїв та ліцеїв (гімназій, коледжів) з посиленою військово-фізичною підготовкою. Другий етап змагань відбувся у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Всього участь у спартакіаді беруть 161 представник із 23 навчальних закладів.

Урочистості відкрили перший проректор ХНУВС підполковник поліції Дмитро Швець та куратор військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою Міністерства освіти та науки України Роман Гладковський. Вони побажали учасникам успіхів та позитивних результатів.

З початком змагань присутніх привітали своїми виступами курсантський підрозділ барабанщиць, підрозділ карабінерів та колектив художньої самодіяльності вишу.

Команди-учасниці пройшли урочистим маршем по головному плацу навчального закладу та розійшлись по місцях проведення змагань зі стрільби.

Для кадетів та ліцеїстів було проведено екскурсію територією університету, їм показали аудиторії, полігони, гуртожитки, спортивну базу вишу тощо.

 

ВЗГ ХНУВС