До Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Харківського національного університету внутрішніх справ для проходження первинної професійної підготовки поліцейських, уперше прийнятих на службу до поліції на посади поліцейських СРПП та ІТТ прибули двадцять шість представників Сумської, Полтавської, Черкаської та Луганської областей, які виявили бажання присвятити своє життя справі забезпечення правопорядку в державі та боротьбі зі злочинністю.

В перший день навчання, після реєстрації, було проведено інструктаж та доведено вимоги до навчання. Слухачів з початком навчального процесу привітали директор центру підполковник поліції В’ячеслав Драновський, заступник директора центру капітан поліції Олександр Мінченко та тимчасово виконуючий обов’язки завідувача відділення організації служби центру капітан поліції Дмитро Кочмак.

Отримавши настанови, слухачі розпочали перші заняття з метою опанувати поліцейську науку і в подальшому вміло та ефективно використовувати свої навички в служінні українському народові.

 

ВЗГ ХНУВС