У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Суми) Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску слухачів. 26 поліцейських, вже 9 червня розпочнуть свою службу в Сумській, Львівській та Івано-Франківській областях.

В урочистих заходах взяли участь представники викладацького складу центру, гості, рідні та знайомі випускників. З привітаннями та напутніми словами до поліцейських звернулися директор центру підполковник поліції В’ячеслав Драновський, начальник відділу управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області лейтенант поліції Андрій Каракуц, представники громадськості.

Директор центру вручив випускникам подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, досягнуті успіхи в навчанні та активну участь у громадському житті колективу, а також передав привітання від ректора Харківського національного університету внутрішніх справ генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка.

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять працівників правоохоронних органів, які загинули під час проведення бойових дій.

Академія поліції ХНУВС (м. Суми)