Відбулося підсумкове засідання наукового гуртка кафедри трудового та господарського права факультету № 2 у 2017/2018 навчальному році – круглий стіл «Сучасні проблеми трудового, господарського, земельного та екологічного права».

Учасників круглого столу привітав завідувач кафедри доктор юридичних наук, професор Костянтин Мельник, який наголосив на важливості наукової складової в освітньому процесі та надав схвальну оцінку роботі наукового гуртка за навчальний рік.

Керівник наукового гуртка – доцент кафедри кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник Валентина Гончарук побажала присутнім плідної роботи, дала наукові настанови та закликала не зупинятися в науковому та професійному зростанні, постійно вчитися, продовжуючи здобувати знання в магістратурі, ад’юнктурі та докторантурі. У роботі круглого столу також взяли участь: провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак, а також представники практичних підрозділів –  заступник начальника слідчого відділу Роздільнянського відділу поліції Головного управління національної поліції в Одеській області Вікторія Ольваніка та магістр навчально-наукового інституту права Університету Державної фіскальної служби України Вероніка Репалюк.

Під час круглого столу виступили курсант четвертого курсу факультету № 4 Яна Фещенко, яка представила присутнім свою наукову роботу «Підготовка поліцейських в Україні та за кордоном», що посіла ІІІ місце в ХІІ Харківському регіональному конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Гуманітарні науки». Виступили й інші члени наукового гуртка – курсанти-випускних курсів університету 2018 року: Любов Стефанчук, Валерія Черновол, Анастасія Токар, Олена Зельчан, Владислав Камінський з доповідями на актуальні теми трудового, господарського, земельного та екологічного права.

Наприкінці заходу Володимир Чумак відзначив високий науковий рівень круглого столу та побажав присутнім не зупинятися на досягнутому.

 

ВЗГ ХНУВС