Добре відпочити влітку, набратися сил та енергії можна на базі «Янтарній», що належить Харківському національному університету внутрішніх справ і розташована на березі Печенізького водосховища, неподалік від Старого Салтова.

Усього за годину їзди від Харкова на відпочиваючих чекають затишні тримісні дерев'яно-цегляні будиночки сучасного дизайну із затишним інтер'єром для комфортного відпочинку. Поруч із будиночками розташовані кухні, де є все необхідне – газові плити, холодильники, кухонний посуд. На території бази обладнані санвузли, душові кімнати з холодною та гарячою водою. Для дитячих розваг побудовано сучасний майданчик, є парковка для автотранспорту, мобільний та інтернет-зв'язок.

База відпочинку «Янтарна» з усіх боків оточена чудовим сосновим бором, є піщаний пляж для купання, створені умови для любителів порибалити.

База відпочинку «Янтарна» – чудове місце і для тих, хто планує відпустку, і для тих, хто мріє у вихідні відпочити від міської метушні.

Вартість будиночка на три особи за добу для працівників університету складає 303 грн., для інших відпочиваючих – 363 грн., будиночок підвищеної комфортності коштуватиме 404 грн. для працівників навчального закладу та 606 грн. для інших.

Приємного відпочинку!

Контактна особа: Молчанова Ірина Петрівна

тел. 73-98-103, (066) 311-83-03