Представники територіальних органів Національної поліції України провели зустрічі з курсантами 1–4 курсів усіх факультетів Харківського національного університету внутрішніх справ.  

78 представників із 23-х Головних управлінь Національної поліції в областях проходять підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти університету. Серед них – 28 заступників начальників ГУНП в областях та м. Києві, на яких покладено контроль за організацією роботи підрозділів превентивної діяльності, 25 заступників начальників управлінь превентивної діяльності – начальники відділів дільничних офіцерів поліції ГУНП в областях та м. Києві, 25 керівників обласних управлінь поліції охорони. Вони провели зустрічі з курсантами тих областей, які вони самі представляють.

Спілкуючись з молоддю, поліцейські наголосили, що для успішної роботи правоохоронець повинен мати не тільки високий рівень теоретичних знань, але й бути фізично підготовленим, наполегливо опановувати практичні навички – уміти складати протокол, опитувати підозрюваних та свідків, проводити огляд місця події, збирати докази, надавати за необхідності домедичну допомогу та багато іншого. Також досвідчені поліцейські розповіли про специфіку служби у відповідних підрозділах та відповіли на запитання курсантів.

ВЗГ ХНУВС