У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Суми) Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди Дня дільничних офіцерів поліції.

32 представника Сумської, Хмельницької, Волинської, Чернігівської та Тернопільської областей проходять первинну професійну підготовку в центрі за напрямом службової діяльності «Дільничні офіцери поліції».

З привітаннями та напутніми словами до поліцейських звернулися директор центру підполковник поліції В`ячеслав Драновський, заступник командира роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» полковник поліції Микола Графов, викладач центру Сергій Маяка та офіцер, ветеран Афганістану, автор і виконавець власних пісень Володимир Щеглов.

Він також виступив перед присутніми з концертною програмою та подарував центру записи власних пісень.

З нагоди свята В`ячеслав Драновський відзначив грамотами слухачів за сумлінне виконання службових обов’язків та успіхи в навчанні. 

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам`ять загиблих працівників правоохоронних органів та учасників антитерористичної операції.

 

«Академія поліції» (м. Суми)