У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулись урочисті заходи з нагоди випуску студентів. Навчальний заклад закінчив за денною формою навчання 371 бакалавр, за заочною фомою навчання - 428. Їх прийшли привітати почесні гості – представники органів державної влади та місцевого самоврядування, різних державних установ та організацій, науково-педагогічний склад навчального закладу, батьки та рідні. Серед випускників – фахівці з правознавства, правоохоронної діяльності,  психології, соціології, спеціалісти сфери фінансових послуг та захисту інформації. 29 юнаків та дівчат отримали дипломи з відзнакою. За час існування навчальний заклад підготував понад 50 тисяч висококваліфікованих кадрів як для правоохоронних органів, так і для різних установ та організацій. Слід зазначити, що в основі навчального процесу – прикладний характер знань, тож, багато хто з теперішніх випускників, добре проявивши себе під час походження практики, запрошені на роботу різними установами.

Присутні вшанували хвилиною мовчання мужність та патріотизм тих, хто у різні роки ціною власного життя захищав мир і незалежність України, у тому числі й під час Другої світової війни, та за традицією поклали квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

Документи про вищу освіту випускникам вручили ректор навчального закладу генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Лариса Карпова.

 

ВЗГ ХНУВС