Шановні випускники! Від імені Колегії Міністерства внутрішніх справ України та від себе особисто щиро вітаю із визначною подією у вашому житті – закінченням Харківського національного університету внутрішніх справ.

Період вашого навчання і професійного становлення співпав зі створенням Національної поліції – правоохоронного відомства європейського зразка. Саме вам – новому поколінню захисників суспільства – випадає нелегка, але гідна місія підтримання конструктивних кроків на шляху модернізації правоохоронних органів, розбудови демократичної європейської держави та досягнення суспільної злагоди в країні.

Упевнений, що отримані знання ви вміло застосуєте у своїй почесній справі боротьби зі злочинністю, захисту інтересів громадян та безпеки суспільства.

Пам’ятайте, довіра народу – це найкраща оцінка нашої спільної роботи. Ваш професіоналізм, високий рівень моральних і ділових якостей сприятимуть партнерським стосункам поліції та народу. Ваша енергія і патріотизм, освіченість і висока культура необхідні нашій державі. Нехай принципи законності, справедливості, відповідальності та гуманності будуть основою вашої професійної діяльності.

Переконаний, що вам вистачить витримки, наснаги та знань із честю виконувати свій службовий обов’язок. Будьте гідними високої та благородної місії захисника України!

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, міцного духу, родинного миру та спокою. Нехай любов до України надихає вас на нові звершення в благородній справі вірного служіння Українському народові!

З повагою,

Міністр внутрішніх справ України              о/п                           А. Б. Аваков