Від імені Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова випускників привітала член Колегії МВС України, народний депутат України, голова Наглядової ради ХНУВС Ірина Єфремова. У вітальній  телеграмі Міністр зазначив: «Пам’ятайте, довіра народу – це найкраща оцінка нашої спільної роботи. Ваш професіоналізм, високий рівень моральних і ділових якостей сприятимуть партнерським стосункам поліції та народу. Ваша енергія і патріотизм, освіченість і висока культура необхідні нашій державі. Нехай принципи законності, справедливості, відповідальності та гуманності будуть основою вашої професійної діяльності. Переконаний, що вам вистачить витримки, наснаги та знань із честю виконувати свій службовий обов’язок. Будьте гідними високої та благородної місії захисника України»!

Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної із закінченням університету молодь привітав директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської обласної державної адміністрації Олексій Максимов. Він подякував працівникам та курсантам університету за активну участь в охороні публічного порядку у складі Харківського гарнізону поліції, за участь у розробці обласних програм, спрямованих на забезпечення публічної безпеки та збереження стабільності в регіоні, за велику соціальну роботу,  за активну громадянську позицію, сумління та працелюбність, за те, що, виконуючи будь-яку довірену справу, суворо дотримуються дисципліни та етики працівника поліції, за те, що небайдужі до громадян, люблять Харків, Слобожанщину, Україну!

Від імені голови Національної поліції України генерала поліції другого рангу Сергія Князєва молодих офіцерів поліції поздоровила начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України полковник поліції Оксана Хоменко: «Ви стали до лав Національної поліції, щоб служити народові України та захищати його. Це дуже відповідальна місія, яка під силу лише справжнім патріотам своєї країни. Сумлінно виконуйте свій обов’язок, ті нелегкі завдання, які поставить перед вами поліцейська служба. Пам’ятайте,  довіра народу – це найкраща оцінка нашої роботи. Будьте гідними свого покликання «Служити та захищати»!  Вам, молодим, жити в цій країні, саме від вас залежить, якою вона стане».

Від батьків зі словами подяки за науку та виховання дітей до керівництва навчального закладу звернувся батько випускника Володимир Філоненко, який багато років віддав службі в правоохоронних органах.

Владислав Петров – випускник факультету № 2 подякував за створені в університеті належні умови для навчання й дозвілля та від імені випускників запевнив, що будуть чесно служити людям, захищати державу й примножувати славу університету.

ВЗГ ХНУВС