У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску студентів денної форми навчання. Цього року дипломи бакалаврів-правознавців отримав 81 випускник, з яких 12 з відзнакою. Серед випускників – учасники та призери різних наукових та науково-практичних заходів, творчих конкурсів та спортивних змагань.

З цією визначальною подією випускників прийшли привітати заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Іван Боршош, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова, представники духовенства.

З вітальним словом до випускників звернувся директор філії Сергій Лукаш. Він побажав, щоб обрана професія стала улюбленою справою, дозволила відчути свою значущість й допомогла гідно реалізувати здібності й таланти.

Багато теплих слів почули на свою адресу випускники від гостей свята. Заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Іван Боршош привітав випускників, їх батьків, науково-педагогічний склад філії та побажав творчого натхнення, наполегливості й успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів.

Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова, вітаючи випускників, зазначила: «Перед вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність вам допоможуть знання, уміння та навички,  отримані в стінах університету».

Також на святі прозвучали слова вдячності від батьків, напутні – від викладачів та зворушливі слова любові до рідної Альма-матер від  випускників.

Після вручення дипломів і грамот відбувся святковий концерт за участю творчих колективів Сумської філії.

Сумська філія ХНУВС