На зустрічі з курсантами та  працівниками університету голова Наглядової ради Харківського національного університету внутрішніх справ, голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін зазначив, що майбутні поліцейські стануть справжньою елітою суспільства.

«Що таке еліта? Це ті, хто їздить на «Порше», або ті, хто більше хабарів бере? Або ті, у кого посада «крутіше»? Хіба це – еліта? Еліта – не це. Еліта – це чесність, порядність, професіоналізм і патріотизм. Майбутній поліцейський - це, в першу чергу, людина чесна, в другу чергу - професійна і в третю - патріотична. І я вам цього бажаю, щоб ви стали справжніми поліцейськими в майбутньому. Я нікого не хочу образити, але ви повинні прийняти рішення: хто готовий йти далі, реформувати систему, ті повинні йти. Хто не в змозі, хто не відчуває в собі патріотичної державної позиції, повірте, це марно. Нова система таких людей викине», – сказав голова ХОДА.

Під час наради з керівництвом вищого навчального закладу Ігор Райнін зазначив, що всіляко підтримуватиме реформування правоохоронної системи, Харківський національний університет внутрішніх справ, адже люди повинні відчувати зміни, поліція повинна бути ефективною.  

Нагадаємо, міністр МВС Арсен Аваков 30 квітня відвідав Харківський національний університет внутрішніх справ, де готуватимуть нових патрульних поліцейських.  Набір вже стартував.

ВЗГ ХНУВС