У Харківській обласній державній адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди захисту проектів в рамках проекту „Школа лідерства голови Харківської обласної державної адміністрації”. Фінал відбувся під керівництвом заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева.

Другий сезон проекту „Школа лідерства голови Харківської обласної державної адміністрації” відбувся за підтримки громадської організації „Всеукраїнське студентське братство „Еліта нації” спільно з комунальною установою „Харківський обласний центр молоді” та за підтримки голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

Мета проекту – виховання у молодого покоління активної життєвої позиції, залучення до участі у суспільно-політичному та економічному житті регіону, розвиток лідерських та управлінських якостей.

Понад 200 осіб, серед яких студенти, лідери студентського самоврядування, працююча й талановита молодь Харківщини, взяли участь у проекті. У другий етап конкурсу пройшли лише 40 учасників. Для них було організоване стажування в управліннях та департаментах ХОДА. На тертьому етапі конкурсанти повинні були розробити власні проекти на основі отриманих знань і навичок.

Курсанти 3 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Вікторія та Олена Цебиноги, які також взяли участь у проекті, стали його фіналістами. Вони представили на конкурс соціальний проект „Школа молодого правника” та успішно його захистили. Куратором проекту виступив провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимр Чумак. Дівчата отримали сертифікати учасників конкурсу від Харківської обласної державної адміністрації.

ВЗГ ХНУВС