У Харківському національному університеті внутрішніх справ завершився триденний тренінг з лідерства та управління для керівників середньої ланки відділів поліції та працівників Харківського національного університету внутрішніх справ. Сертифікати європейського зразка учасникам тренінгу вручили перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець та співробітник Консультативної місії Європейського Союзу Пітер Вілсон. Від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка перший проректор привітав учасників тренінгу і зазначив, що отримані знання стануть їм у нагоді у професійній та службовій діяльності.

Нові підходи та методики у сфері управління персоналом опановували поліцейські Валківського, Дергачівського, Нововодолазького, Чугуївського та Ізюмського відділів поліції в Харківській області, а також працівники Харківського національного університету внутрішніх справ.

Тренінг проводив радник/тренер з питань роботи поліції з громадськістю Консультативної місії Європейського Союзу Пітер Вілсон, який має багаторічний досвід служби в поліції Великобританії та виконання службових обов’язків в миротворчих місіях ООН.

ВЗГ ХНУВС