Інформаційну зустріч зі студентами першого курсу факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, які навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», спеціалізація «Фінансова безпека та фінансові розслідування», присвячену вшануванню пам’яті та відзначенню 100-річчя від дня народження видатного вченого-педагога, письменника, поета та публіциста Василя Олександровича Сухомлинського, провела завідувач кафедри економіки та фінансів факультету № 6 Оксана Маковоз.

Студенти відвідали музей навчального закладу та отримали інформацію про славетну історію університету, його сучасні досягнення в різноманітних сферах суспільної діяльності. Оксана Сергіївна підкреслила, що університет і сьогодні активно продовжує найкращі традиції педагогічної спадщини Сухомлинського.

Під час зустрічі студенти довідалися про життя та творчість Василя Сухомлинського, який є взірцем новаторства у гармонізації суспільних та індивідуальних потреб у структурі особистості, формування у молоді національного й естетичного світогляду. 

 

ВЗГ ХНУВС