Від імені колегії Міністерства, Президії, Асоціації ветеранів МВС України щиро вітаємо Вас та весь особовий склад, ветеранів органів і підрозділів внутрішніх справ з Днем пам’яті та примирення та Днем Перемоги над нацизмом у другій світовій війні!

Розпочинаючи нову традицію святкування восьмого та дев’ятого травня в Європейському дусі пам’яті та примирення ми віддаємо данину пам’яті всім жертвам другої світової війни.

День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого українського народу на полях битв і трудовому фронті в ім’я перемоги над нацизмом, прикладом патріотизму для нащадків.

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша шана і вдячність тим, хто сьогодні стоїть на сторожі закону, виявляє нездоланну мужність та незламність духу у боротьбі зі злочинністю, не шкодуючи здоров’я. Інколи життя гідно виконує свій громадянський і службовий обов’язок у зоні проведення антитерористичної операції.

Цього славного дня, ми згадуємо всіх чиє життя забрала війна, низко вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.

Ми глибоко вдячні вам, шановні ветерани та пенсіонери за значний внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку та захисту конституційних прав і свобод громадян.

Щиро зичимо вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, миру, добра і злагоди.

 

Міністр внутрішніх справ України                    А.Б. Аваков

Голова Асоціації ветеранів МВС України      В.М.  Корнійчук