Відбулося вшанування команди ФК «Універ-Динамо» Харківського національного університету внутрішніх справ, яка стала переможницею футбольного турніру «Кубок Міністра внутрішніх справ – 2018». Нагороду переможцям вручив особисто Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у м. Київ, де проходив фінальний тур чемпіонату.

Сьогодні, в актовій залі університету зібрався увесь колектив, щоб привітати членів команди ФК «Універ–Динамо». Нових спортивних досягнень побажав футболістам ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. «Спорт для нас – це майбутнє, це те, що кожного з нас буде довго утримувати в строю, допомагати боротися зі злочинністю, захищати права та свободи громадян», – зазначив Валерій Васильович. Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної спортсменів із перемогою поздоровив начальник Управління у справах молоді та спорту Віталій Кириленко. Він зазначив, що Харківщина була і є спортивною: «Нам є ким і чим пишатися, – зазначив Віталій Володимирович. – Єдина мета всіх спортсменів – виграти змагання, і цю перемогу команди «Універ–Динамо» можна порівняти з перемогою у Лізі чемпіонів».  

За високі досягнення у спорті, волю до перемоги найкращі гравці команди отримали відзнаки МВС України та Почесні грамоти Вченої ради університету, які вручив ректор.

ВЗГ ХНУВС