У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди Дня юриста України. В актовій залі зібрався колектив навчального закладу, який із професійним святом привітали ректор університету Заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор,  генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та голова Харківської обласної організації Союзу юристів України, заступник голови Союзу юристів України, Заслужений юрист України Володимир Кривобок. Вони зазначили, що професія юриста є надзвичайно важливою для суспільства та держави в цілому. Саме люди цієї професії покликані відстоювати справедливість, стояти на сторожі законності та верховенства права. «Саме таких фахівців, для яких слова – честь, закон, порядок, гідність, патріотизм є визначальними, ми й виховуємо в університеті», – підкреслив Валерій Сокуренко. Він також зазначив, що разом із колективом університету він зробить усе, щоб навчальний заклад й надалі успішно розвивався і був серед кращих вишів.

З нагоди Дня юриста України працівників університету було відзначено нагородами. Голова Харківської обласної організації Союзу юристів України Володимир Кривобок привітав з присвоєнням звання «Почесний член Союзу юристів України» та вручив нагрудні знаки ректорові Сокуренку Валерію Васильовичу та проректору Клочку Анатолію Миколайовичу.

За сумлінну плідну працю, особистий внесок у забезпечення якісної підготовки юристів та з нагоди святкування Дня юриста України Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради нагороджені:

  • підполковник поліції Староста Віталій Іванович, начальник відділу юридичного забезпечення;
  • Холод Юрій Анатолійович, завідувач кафедри загальноправових дисциплін факультету № 6.

За сумлінне виконання службових обов’язків та у зв’язку з відзначенням Дня юриста України Подякою Союзу юристів України нагороджений:

  • майор поліції Орлов Юрій Володимирович, професор кафедри кримінального права і кримінології факультету №1.

Почесною грамотою Харківської обласної організації Союзу юристів України:

  • підполковник поліції Сердюк Олексій Олександрович, старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності;
  • Дяченко Сергій Володимирович, заступник начальника інформаційно-технічного відділу.

Подякою Харківської обласної організації Союзу юристів України:

  • Бут Андрій Іванович, заступник начальника відділу соціально-гуманітарної роботи;
  • Зіберов Євген Олександрович, завідувач відділення впровадження інноваційних методик навчання навчально-методичного відділу;
  • Кацалап Людмила Сергіївна, старший науковий співробітник відділу організації наукової роботи;
  • Манохіна Майя Іванівна, начальник інформаційно-бібліографічного відділу загальної бібліотеки.

Завершився захід святковим концертом за участі колективів художньої самодіяльності університету.

ВЗГ ХНУВС