Відбулися урочисті заходи з нагоди приведення до Присяги працівника поліції 24 випускників курсів первинної професійної підготовки Інституту післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ. Випускників привітали перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець та заступник начальника Управління захисту економіки в Харківській області підполковник поліції Олег Льозний. Вони зазначили, що випускники показали гідний рівень знань і, склавши Присягу, служитимуть  в підрозділах Національної поліції України, захищаючи права та свободи громадян. Побажали їм успіхів у роботі, кар’єрного зростання та завжди дотримуватися Закону. Випускники обіцяли вірно служити Українському народові, сумлінно виконувати службові обов’язки та гідно нести високе звання поліцейського.

За новою традицією було відзначено науково-педагогічного працівника університету, визнаного найкращим за результатами опитування серед слухачів. За професіоналізм, науковий та творчий підхід до викладання, об’єктивність і принциповість кирку – символ нелегкої, але благородної та почесної праці викладача – було вручено викладачу Інституту післядипломної освіти Ярославу Бондаренку.

Поліцейські жетони випускникам вручили Дмитро Швець та Олег Льозний.

Від імені випускників до присутніх звернувся Василь Рахуба, який подякував керівництву та колективу університету за отримані знання та досвід і запевнив, що випускники гідно виконуватимуть свої службові обов’язки. 

Під час урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих захисників України та правоохоронців і поклали квіти.

Завершились урочистості музичним вітанням від учасників художньої самодіяльності університету.

ВЗГ ХНУВС