Побачити урочисту подію складання Присяги працівника поліції першокурсниками Харківського національного університету внутрішніх справ отримали нагоду всі, хто прийшов до вишу на День відкритих дверей. Близько трьох тисяч ліцеїстів, кадетів, учнів старших класів разом із батьками спостерігали урочисту, незабутню і надзвичайно хвилюючу церемонію, яку більшість українців бачать виключно по телевізору. Цього року долучитися до події отримали нагоду й ті, хто поки лише мріє стати правоохоронцем. Такі заходи наближають молодь до мрії, додають упевненості у власних силах і переконують у тому, що нічого неможливого немає: треба лише добре вчитися, працювати над власною фізичною формою й сміливо рухатися вперед до своєї мети.

Харківський національний університет внутрішніх справ – один із найпрестижніших відомчих закладів вищої освіти нашої держави. Тут готують фахівців для всіх підрозділів Національної поліції, які після закінчення вишу працюють в усіх регіонах України. Колектив університету постійно удосконалює навчальні програми, поєднуючи теорію з практикою, наближаючи підготовку майбутніх правоохоронців до сучасних європейських стандартів. У цьому переконалися і молоді люди, які обирають майбутню професію, і їхні батьки, які підтримують вибір дітей. Поспілкувавшись з проректором університету Михайлом Бурдіним, керівництвом факультетів, курсантами та студентами, які навчаються у виші, відвідувачі отримали вичерпну інформацію про організацію освітнього процесу, дозвілля, спортивні досягнення слухачів, курсантів і студентів університету, про можливість отримати посилену підготовку для вступу до вишу на підготовчому відділенні, про те, що в навчальному закладі діє кафедра військової підготовки, на якій студенти можуть отримати військову спеціальність, про перспективи працевлаштування та подальшого навчання в університеті й багато іншого.

Усі відвідувачі ознайомилися з територією навчального закладу, оглянули аудиторії, навчальні полігони, спортивні комплекси, гуртожитки. Вибір майбутньої професії – важливий крок у житті. Інформацію отримано – є над чим подумати!

ВЗГ ХНУВС