Сьогодні відкрито сімейний гуртожиток для поліцейських – працівників Харківського національного університету внутрішніх справ. Ректор університету привітав майбутніх мешканців гуртожитку з радісною подією, побажав, щоб у нових оселях завжди було тепло й затишно, а в сім’ях панували мир, злагода й добробут.

Як зазначив  Валерій Васильович, турбота про працівників університету, їх соціальний захист є одним з пріоритетних напрямів діяльності вишу. «Я вдячний керівництву МВС України за турботу та увагу до проблем правоохоронців. Відкриття гуртожитку – це крок до реалізації соціальної програми Міністерства внутрішніх справ України, яку активно впроваджує в життя Харківський національний університет внутрішніх справ, – підкреслив Валерій Васильович. – Ми постійно працюємо у цьому напрямі, покращуючи матеріальну базу вишу. Маємо багато планів на майбутнє і не збираємося зупинятися на досягнутому».

Після урочистої частини почесні гості вручили ключі майбутнім мешканцям гуртожитку та перерізали символічну стрічку. Всі присутні оглянули ізольовані однокімнатні квартири, які найближчим часом почнуть заселяти їхні господарі. Серед них – учасники бойових дій на сході України, переселенці з Луганської та Донецької областей, молоді фахівці, які виявили високі показники в службі.

ВЗГ ХНУВС