Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у проведенні профорієнтаційної роботи серед молоді в містах Гайворон, Благовіщенське та  Голованівськ Кіровоградської області, а також відвідали місцеві відділи освіти та поліції.

У профорієнтаційних заходах взяли участь завідувач відділення практичного навчання навчально-методичного відділу майор поліції Сергій Марчишин, курсанти університету та старший інспектор Управління кадрового забезпечення ГУНП в Кіровоградській області лейтенант поліції Олександр Кравець.

Під час спілкування з майбутніми вступниками працівники університету розповіли про історію та досягнення навчального закладу, його структуру, особливості підготовки до вступу, умови навчання, побут та дозвілля курсантів і студентів, презентували фільм про університет. Представники вишу поспілкувалися зі школярами на тему їх майбутньої професійної орієнтованості, наголосили на актуальності професії поліцейського, розповіли про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, а також звернули увагу на можливість підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання на сервері дистанційного навчання університету (http://d-learn.in.ua/moodle/).

На згадку про навчальний заклад, учні отримали університетську газету «Служимо закону» та інформаційні буклети, які допоможуть майбутнім абітурієнтам визначитися зі спеціальністю та факультетами.

ВЗГ ХНУВС