У м. Харків пройшов Чемпіонат України з підйому на біцепс, станової тяги та багатоповторному жиму, які проводила Федерація пауерліфтингу RAW 100%. У змаганнях приймали участь понад 100 спортсменів різних вагових та вікових категорій, серед яких були і представники Харківського національного університету внутрішніх справ.

За результатами чемпіонату у змаганнях зі станової тяги серед чоловіків вагової категорії до 75 кг у віковій групі «Т3» (тінейджери) курсант 2 курсу факультету № 3 Данило Турченюк посів І місце.

У змаганнях з підйому на біцепс серед жінок вагової категорії до 52 кг у віковій групі «Open» курсант 1 курсу факультету № 1 Карина Мітяєва стала бронзовою призеркою, а у віковій групі «Т2» (тінейджери) посіла І місце. Також Карина виконала норматив майстра спорту, піднявши штангу на біцепс вагою 30 кг.

У змаганнях з підйому на біцепс серед чоловіків вагової категорії до 82,5 кг у віковій групі «J» (юніори), курсант 4 курсу факультету № 1 Віктор Лук’янов став першим,та виконав норматив кандидата у майстри спорту. І місце посів і магістр  2 курсу факультету № 1 Єгор Романенко у цій же віковій групі «J» (юніори) вагової категорії до 90 кг.

У змаганнях з підйому на біцепс серед чоловіків вагової категорії до 67,5 кг у віковій групі «Open» взяв участь і викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки факультету № 2 Андрій Надутий, який зайняв ІІ місце, а також став абсолютним призером змагань, посівши ІІ місце в абсолютній першості з підйому штанги на біцепс серед чоловіків усіх вагових та вікових категорій.