Доцент кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Людмила Парфентій відвідала вебінар «Управління витратами і ціноутворення для малого і середнього бізнесу», який проводився Центром підтримки бізнесу м. Суми спільно з Центром підтримки бізнесу м. Київ. Треніг проводила Яна Терехова – керуючий партнер School for Financial Managers, бізнес тренер, економіст, підприємець.

Мета заходу – розглянути роль управлінського та фінансового обліку витрат та їх класифікацію; ознайомити учасників з основними принципами і методами цінової політики; надати прості та зручні інструменти для прийняття рішень на основі маржинального аналізу. Отримані практичні навички можуть бути застосовані безпосередньо під час планування та прогнозування витрат, їх обліку, а також у процесі ціноутворення.

За результатами тренінгу Людмила Парфентій отримала Сертифікат Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) у рамках ініціативи EU4BBusiness Європейського союзу.

Сумська філія ХНУВС