У рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні для активізації профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму викладачі Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Сумської філії ХНУВС Олег Змисля та Віталій Ніколаєнко за підтримки інспекторів обласного управління патрульної поліції провели практичне заняття для учнів Сумської спеціалізованої школи з безпеки дорожнього руху.

Головною темою заходу стала безпека учнів на дорозі, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення та узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи й додому.

Викладачі центру розповіли школярам, що на вулиці їх може очікувати безліч «дорожніх пасток», тому, щоб не потрапити в халепу, потрібно бути вкрай обережними та добре знати вимоги дорожніх знаків, а також нагадали учням про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.

Діти активно відповідали на запитання, вчилися розпізнавати дорожні знаки та запам’ятали, де найбезпечніше переходити проїжджу частину.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Навчаючи дітей правилам дорожнього руху, закладається надійний фундамент знань на майбутнє.

«Академія поліції», м. Суми