Актив Наукового товариства курсантiв та студентiв Харківського національного університету внутрішніх справ провів заходи, спрямованi на боротьбу з розповсюдженням наркотиків. Пiсля навчальних занять курсанти та студенти вишу замальовували адреси електронних посилань, що вказують на місця, де можна придбати наркотичні речовини. Акцiю було проведено по проспекту Гагарiна – вiд супермаркету «Метро», до супермаркету «Нова лінія». За дві години було знищено близько 30 написів.

Цiль акції – iнформувати населення про небезпеку розповсюдження наркотичних речовин. Як виявилося, люди похилого вiку вважають електроннi адреси, написані на будівлях, парканах, лише написами на англiйськiй мовi і не знають їх основного призначення. Пiсля роз'яснювальних бесiд громадни висловлювали вдячнiсть, адже вболівають за долю молодого покоління. Тим більше, в цьому районi знаходяться навчальні заклади – школа й технiкум, а інформацiя про продаж наркотикiв орієнтована саме на молодих людей, які тут навчаються та мешкають.

В акцiї взяли участь голова Наукового товариства курсантiв та студентiв Юлiя Заболотна, слухач магістратури факультету № 1 Олександр Стефанович, курсант 3 курсу факультету № 1 Віталiй Найда та курсант 2 курсу факультету № 1 Ульяна Штомпель.

ВЗГ ХНУВС