Доцент кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2, кандидат соціологічних наук Наталія Бобро та доцент кафедри соціології та психології факультету № 6, кандидат психологічних наук Яна Пономаренко взяли участь в антидискримінаційній грі «Бути жінкою», презентація якої проводиться в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» та триває з 25 листопада по 10 грудня.

«Бути жінкою» – це соціальна настільна гра, яка не носить розважальний характер, а є навчальним соціальним стимулятором. Метою даної гри є за допомогою ігрової взаємодії між учасниками та учасницями пропрацювати стереотипи щодо ролі жінок в суспільстві та знайти способи протидії дискримінації. Результатом повинна стати обізнаність та емпатія щодо жіночого активізму.

Гра розроблена експертами/ками українського благодійного фонду Stabilization Support Services в рамках проекту, що реалізується за фінансової підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund.

Презентацію настільної соціальної гри «Бути жінкою» в Centre of Gender Culture – Центр гендерної культури провела радниця з питань ВПО в Харківській області Ольга Аверина.

Отриманий досвід та знання доцентки університету будуть впроваджувати в навчальний процес.

ВЗГ ХНУВС