Відбувся завершальний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України», що проходив за підтримки Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка». Участь у конкурсі брали курсанти та студенти майже з усіх вишів Харкова, проте до фіналу потрапили представники лише трьох навчальних закладів – Харківського національного університету внутрішніх справ, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Харківського державного університету харчування та торгівлі.

«Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, мета якої – сприяти подальшому розвитку студентської молоді України, як авангарду українського суспільства. Від Харківського національного університету внутрішніх справ у конкурсі взяли участь курсант 4 курсу факультету № 1 Вікторія Цебинога, курсант 3 курсу факультету № 1 Віталій Найда та курсант 2 курсу факультету № 3 Дарина Шутко. Конкурсанти представили на розгляд журі три номери: «Візитка», «Соціальний проект» та «Творчий номер».

Учасники показали високий рівень знань, розповіли про свої здобутки в науковій та соціальній сферах, презентували власні проекти та плани щодо їхнього втілення в життя й продемонстрували свої таланти. За результатами боротьби переможцем у номінації «Кращий студент-науковець» Харківщини був визнаний Віталій Найда (науковий керівник викладач кафедри криміналістики та судової експертологiї Юлія Заболотна). Він отримав право представляти Харківський національний університет внутрішніх справ на Всеукраїнському етапі конкурсу, який відбудеться наприкінці грудня в м. Херсон. Усі курсанти – учасники конкурсу – отримали дипломи «Кращий Студент України».

ВЗГ ХНУВС