У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися загальні збори громадської організації «Фізкультурно-спортивний клуб «Універ-Динамо»». У зборах взяли участь ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, заступники голови «ФСК «Універ-Динамо» проректор Анатолій Клочко, декан факультету № 2 підполковник поліції Сергій Бортник, завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки підполковник поліції Олександр Моргунов, керівники та делегати структурних підрозділів вишу.

Відкрив засідання ректор університету. Він зазначив, що спорту в університеті приділяється велика увага. Заняття спортом та хороша фізична підготовка є обов’язковими складовими у процесі підготовки майбутніх поліцейських. Кожного року курсанти та студенти університету демонструють високі досягнення у різних видах спорту, стають переможцями та призерами змагань всеукраїнського та світового рівнів, отримують звання кандидатів у майстри спорту, майстрів спорту, майстрів спорту міжнародного класу. В університеті створена потужна спортивна база, яка постійно розвивається, діє «ФСК «Універ-Динамо». Серед завдань клубу не тільки підтримувати та розвивати спорт, але й пропагувати здоровий спосіб життя, залучати широкі верстви населення до занять спортом.

Під час зборів підвели підсумки роботи «ФСК «Універ-Динамо» за 2018 рік за напрямами: спортивно-масова робота, матеріально-технічна база та фінансовий звіт. Окреслено план роботи клубу на наступний, 2019 рік.

ВЗГ ХНУВС