З представниками курсантсько-студентської молоді усіх факультетів вишу провів зустріч заступник командира полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1» ГУНП в Дніпропетровській області полковник поліції Олександр Обушенко.

Правоохоронець розповів присутнім про історію створення полку, його призначення та завдання. Завдяки визначним бойовим заслугам, за словами Олександра Обушенка, колишньому батальйону надано статус полку та розширено його штат до 1000 бійців. На базі полку «Дніпро-1» працює єдиний в Україні взвод аеророзвідки.

«У полку несуть службу кращі з кращих. До майбутніх кандидатів встановлено суворі параметри відбору, які можуть витримати лише добре мотивовані та підготовлені люди», – зазначив Олександр Обушенко. Він також акцентував увагу молоді на ключових життєвих принципах, які об’єднують колектив полку – це любов до України, захист рідної мови, культури та української землі.

Наприкінці зустрічі до курсантів, слухачів магістратури та студентів звернувся начальник факультету № 1 доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Олександр Музичук із побажаннями не забувати бійців полку й завжди пам’ятати заради кого вони стали на захист країни.

ВЗГ ХНУВС