У Центрі гендерної культури Харкова відбулася робоча зустріч з представниками закладів вищої освіти сектору безпеки та оборони Харківського регіону. Її провела головний спеціаліст відділу науки вищої та професійної освіти Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Наталія Сухорукова.

Захід відбувся у рамках проекту, який підтримує Харківська  обласна державна адміністрація, – «Через рівність та порозуміння до захисту і безпеки». Мета проекту – сприяння забезпеченню ґендерної рівності в секторі безпеки та оборони України. Це є одним із пріоритетних напрямів державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції відповідно до стандартів та рекомендацій НАТО.

Від Харківського національного університету внутрішніх справ у заході взяли участь завідувач відділення моніторингу якості підготовки навчально-методичного відділу Тетяна Фоменко та доцент кафедри соціології та психології факультету № 6 Лариса Шевченко. Обговорювалися заходи, що будуть проводитися в рамках проекту протягом першого півріччя 2019 року.

ВЗГ ХНУВС