Працівниками відділу організації служби Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано проведення профорієнтаційних зустрічей з учнями загальноосвітніх закладів м. Покровськ Донецької області за участі курсантів факультетів № 2 та № 3 університету – мешканців м. Покровськ, які знаходилися у канікулярній відпустці та проходили навчальну практику за місцем комплектування.

Рядові поліції Владислав Сергієнко, Дмитро Сергієнко, Дмитро Снєжкін та Геннадій Мельник – курсанти 2 курсу факультету № 2 – разом із працівниками Покровського відділу поліції в Донецькій області відвідали школи №№ 2, 4, 6, 9, 10 та навчально-виробничі комбінати № 1 і № 2. З учнями загальноосвітньої школи № 3 зустрівся курсант 1 курсу факультету № 3 рядовий поліції Данило Андрющенко. Курсанти розповіли старшокласникам про університет, факультети та спеціальності, про побут та дозвілля майбутніх поліцейських.

Юнаки також надали друковану профорієнтаційну продукцію про університет школярам та працівникам сектору кадрового забезпечення Покровського відділу поліції в Донецькій області.

 

ВЗГ ХНУВС