У рамках реалізації проекту «UPSHIFT Україна» було проведено «Demo Day». Захід зібрав велику кількість бажаючих ознайомитися з молодіжними проектами, що отримали гранти в рамках «UPSHIFT Україна». Команди продемонстрували свої здобутки та провели розвиваючі майстер-класи. Власний проект «Step Up: школа для активних підлітків» у рамках заходу представила команда у складі курсантів 3 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Юлії Синявської, Віталія Найди та студента 3 курсу Харківського національного медичного університету Івана Панаски (ментор команди – доцент кафедри соціальної і гуманітарної політики Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, кандидат наук з державного управління Олег Кулініч; науковий керівник команди – викладач кафедри криміналістики та судової експертології ХНУВС кандидат юридичних наук Юлія Заболотна).

Присутні на заході студенти, школярі, члени громадських організацій, іноземні партнери ознайомилися з проектом «Step Up: школа для активних підлітків», заходами, проведеними в рамках проекту, а також з особливостями вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

В рамках заходу «Demo Day» викладачем кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1 Юлією Заболотною та магістром цього ж факультету Тетяною Гавриленко був проведений майстер-клас із дактилоскопіювання. Усі присутні мали можливість навчитися знімати відбитки пальців та визначати типи папілярних візерунків.

ВЗГ ХНУВС