Студенти групи факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ разом із викладачем кафедри правового забезпечення господарської діяльності Андрієм Денисовим відвідали Комунальне некомерційне підприємство «Міська клінічна лікарня № 14 ім. проф. Гіршмана».

У медичному закладі було проведено лекцію щодо правових аспектів надання медичної допомоги, відповідальності у сфері неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником, прав пацієнтів на здоров'я, захист персональних медичних даних та належне медичне лікування, правової специфіки надання медичної допомоги іноземним громадянам в Україні та правового забезпечення надання медичних послуг громадянам нашої держави за кордоном.

Студентів також ознайомили з процедурою проведення тендерів на закупівлю медичного обладнання та медикаментів, а також з основними правовими аспектами медичної реформи в Україні.

Особливу увагу приділили правовій концепції страхової медицини та перспективам подальшого її впровадження. Студенти також ознайомилися з тенденціями розвитку українського законодавства у сфері трансплантології.

ВЗГ ХНУВС