Харківський національний університет внутрішніх справ запросив учнів випускних класів шкіл, а також коледжів, ліцеїв відвідати навчальний заклад, ознайомитися з факультетами та спеціальностями, за якими готують поліцейських, оглянути університет. Разом із вчителями, батьками та друзями до навчального закладу прийшли юнаки та дівчата, які стоять перед одним із найважливіших виборів у своєму житті – майбутньої професії.

Перед початком заходів молодь отримала необхідну та корисну інформацію щодо навчального закладу, ознайомилася з інформаційно-іміджевою продукцією, стендами навчальних підрозділів вишу, отримала консультації щодо вступних випробувань та можливості навчатися на підготовчому відділенні та отримати військову спеціальність, закінчивши кафедру військової підготовки. Майбутні абітурієнти також дізналися ще про одну послугу, якою вони можуть скористатися – дистанційне навчання для підготовки до здачі ЗНО за допомогою безкоштовного серверу дистанційного навчання ХНУВС (http://d-learn.in.ua/moodle/login/index.php).

Для юнаків і дівчат, які обирають професію правоохоронця, було надзвичайно цікаво на власні очі побачити дії поліцейських під час проведення тактико-спеціальних навчань із залученням спеціальної техніки. Особовим складом університету та ГУНП в Харківській області відпрацьовувалася скандинавська модель тактики дій поліцейських щодо забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення виборчого процесу.

Зі школярами зустрілися представники керівного складу університету, розповіли про особливості вступної кампанії до вишу та відповіли на запитання.

Для майбутніх вступників також провели ознайомчу екскурсію по території університету та навчальними місцями тактико-спеціальних навчань. Юнаки та дівчата відвідали кафедру вогневої підготовки, спеціалізовані аудиторії, навчальні полігони, спортивні комплекси, стадіон «Динамо-Арена», музей університету, ознайомилися з умовами проживання курсантів і студентів.

Усіх гостей почастували польовою кашею та гарячим чаєм.

ВЗГ ХНУВС