Вийшов друком збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми кримінального права та кримінології у світлі реформування кримінальної юстиції». Матеріали висвітлюють широке коло актуальних проблем кримінального права та кримінології у світлі трансформації національної правової системи та кримінальної юстиції в цілому.

 У збірнику представлені наукові доповіді вчених, фахівців з кримінального права та кримінології, здобувачів, ад’юнктів, аспірантів і слухачів з України, Великобританії, Швеції, США, Голландії, Білорусі, Казахстану, Польщі, які присвячені проблемам протидії злочинності та боротьби з нею; забезпечення громадського порядку, вдосконалення національного законодавства, його наближення до кращих європейських стандартів.

Видання розраховане на науковців, працівників правоохоронних органів, аспірантів, ад’юнктів, здобувачів вищих навчальних закладів України та зарубіжних країн, а також усіх, хто цікавиться проблемними питаннями кримінальної юстиції.

Електронну копію збірника розміщено у відкритому доступі на сайті Вісника Кримінологічної асоціації України (www.visnikkau.org).

 

ВЗГ ХНУВС