У Харківському національному університеті внутрішніх справ завершився тренінг з питань лідерства та управління для керівників середньої ланки відділів поліції Харківської області та працівників університету, який проходив за підтримки Консультативної Місії Європейського Союзу.

Тренінг провели Пітер Вілсон (Великобританія) та Ян Шмідт (Данія). Тренінг був присвячений питанням належного управління персоналом на рівні керівників секторів, відділів, відділень та інших підрозділів поліції, підвищенню їх обізнаності в методиках менеджменту, мотивації персоналу до роботи та створення необхідних умов для ефективного здійснення функцій органів поліції. Значна увага приділялась питанню ролі керівника та його вмінню правильно організувати робочий процес у підрозділі.

У тренінгу взяли участь представники Валківського, Ізюмського, Дергачівського, Харківського та Балаклійського відділів поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області, які представляли сектори превенції, кримінальної поліції, слідства, превенції патрульної поліції, моніторингу, кадрового забезпечення. Серед учасників тренінгу був і представник університету. Після закінчення заходу всі учасники отримали сертифікати за підписом Голови місії Європейського Союзу в Україні Кястутіса Ланчінскаса. Під час церемонії вручення сертифікатів було зазначено, що лідерські якості та вміння правильно спланувати роботу, є одними з основних для керівника будь-якої ланки, а досвід поліцейських європейських країн сприятиме правоохоронцям у налагодженні партнерських стосунків з громадськістю.

ВЗГ ХНУВС