У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск студентів факультету № 6 (права та масових комунікацій), які закінчили магістратуру за денною формою навчання. У заході взяли участь ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор підполковник поліції Дмитро Швець, проректори Михайло Бурдін та Олександр Бакумов, декан факультету № 6 Олег Синєгубов, професор кафедри цивільного права та процесу Лариса Красицька.

Урочистості розпочалися з вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих співвітчизників, які у різні роки захищали свободу та незалежність нашої держави, та працівників правоохоронних органів й поклали квіти до пам’ятника. З настановами та словами вітання до випускників звернувся ректор університету Валерій Сокуренко. Він поздоровив молодь з отриманням диплома про вищу освіту, й зазначив, що це вагома подія для всього університету. «Ви пройшли складний шлях випробувань, щоб вступити до магістратури нашого університету, і з честю їх подолали, – зазначив ректор. – Навчаючись в нашому університеті, ви знайшли нових друзів, добрих порадників, вчителів. Ви отримали якісні знання, які допоможуть вам реалізувати себе у професії та житті. Ми заохочуємо молодь до отримання нових знань. Можливо, хтось із вас повернеться до університету, щоб захистити дисертацію, отримати науковий ступінь. Завжди раді бачити вас в стінах нашого навчального закладу. Спрямовуйте свої знання на розбудову нашої держави. Успіхів вам, натхнення, хай вам щастить!».

13-ти відмінникам навчання ректор вручив дипломи особисто. Усього за денною формою навчання закінчили університет та отримали диплом магістра за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Кібербезпека» 75 студентів.

Від імені науково-педагогічного складу університету щасливої долі та здійснення усіх мрій побажала випускникам професор кафедри цивільного права та процесу Лариса Красицька.

За отримані знання, настанови, професійний досвід колективу університету подякувала випускниця Ольга Сусло.

Завершились урочистості виступом учасників художньої самодіяльності та фотографуванням на згадку про яскраві й незабутні роки навчання.

ВЗГ ХНУВС